#catering

Alapozd meg rendezvényed sikerét
kitűnő gasztronómiai élménnyel

ÜZLETI REGGELI

hogy a több napos rendezvények minden napja tökéletesen induljon

ÁLLÓFOGADÁS

gyors és kötetlen vendéglátás a rendezvény közben vagy végén

GRILL PARTI

Hangulatos látványkonyha a szabadban, több választható helyszínen

KOKTÉLPARTI

könnyű falatkák a kötetlenebb hangulatú társadalmi eseményekhez

TÁNYÉRSZERVIZES FOGADÁS

amikor a gasztronómiáé és az eleganciáé a főszerep

BOREBÉD VAGY VACSORA

a borkínálathoz igazítjuk a fogásokat, az étkezés sommelier kíséri

KÁVÉSZÜNET

kávé, tea, házi limonádék és házi pogácsa a reggeli ébredéshez vagy a konferenciák szünetében

PEZSGŐS KOCCINTÁS, ÜDVÖZLŐITAL

az ünnepi, évzáró alkalmak klasszikus elem, mely a hangulat megalapozását szolgálja

Ajánlatkérés

Személyzet

A rendezvények meghatározó szereplője az ételek és italok mellett a személyzet. Ezért Mi a Hilltop Borhotel & Étterem-nél kiemelt figyelmet fordítunk a rendezvényeken dolgozó felszolgálók és szakács kollégák kiválasztására és folyamatos képzésére.

A szakképzett, protokollban jártas, idegen nyelveket beszélő személyzet nagyban hozzájárul az esemény sikeréhez.

#hilltoppillanatok

Galéria

fel